Restaurant Lathum, restaurant Nieuwe Tijd is een restaurant in Lathum, een dorp in de Nederlandse provincie Gelderland. Het restaurant is een perfecte plek waar je met je familie, vrienden, collega’s of andere mensen naar toe kan gaan om te genieten van verschillende wereldgerechten. Je kan hier terecht voor een lekker hapje en een drankje. Er is genoeg keuze voor iedereen. Het restaurant is erg gezellig en de mensen zijn altijd aardig en behulpzaam. Kortom, Restaurant Lathum is een plek waar je gerust naartoe kunt gaan als je op zoek bent naar een fijne plek om te relaxen en te genieten van lekker eten.

Wat kan je er zoal eten?

Het restaurant serveert verschillende gerechten afkomstig uit alle windstreken van de wereld. Zo kan je er bijvoorbeeld dagverse sushi vinden. Maki, Uramaki en Nigiri gevuld met verschillende ingrediƫnten als kip, garnalen en komkommers.

Daarnaast is er een groot buffet met verschillende visgerechten van de seafood bar en kan je hier ook voorgerechten verkrijgen zoals carpaccio en soepen.

Met verschillende seizoensgebonden gerechten van de A La carte kan je er ook regelmatig andere gerechten vinden. Door de grote variatie aan warme gerechten kan je ook verschillende gerechten proberen, die je anders nooit zou proeven.

Daarnaast is het ook nog mogelijk om zelf je gerecht samen te stellen en te gaan wokken. Verschillende groenten combineren met vis of vlees en vervolgens een saus uitkiezen die daarbij past.

Als laatste is het nog mogelijk om verschillende vlees en visgerechten van de grill en teppanyaki te krijgen. Scholfilet of eendenborst kunnen hier zoal besteld worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *